Sloven en schorten

Deze slideshow vereist JavaScript.

Sloven zijn in, schorten zijn uit. Dat is helder! Sloven worden gekoppeld aan grand cafe’s en schorten aan keukenschorten, keukenmeiden, schoonmaken, etc.! Sloven zijn nu lang, tot op de enkels. Toch zijn schorten handiger in de keuken! De spatters komen tijdens het koken nooit op de benen, maar meestal op het bovenlichaam…

Ik borduur beiden. Sloven meer, met name voor mannen. Schorten worden meestal een grap! Het borduren van logo’s op sloven is populair voor alle kerstmarkten, fairs, etc. Maar ook als Sint of kerts cadeau voor alle kook liefhebbers…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s