Schoolzwemtassen…

Zwemtassen Blauw-Wit-RoodWie herkent het niet: Bij schoolzwemmen de tassen door elkaar halen (of laten liggen). Handdoeken met allerhande logo’s, designs en natuurlijk namen borduren, dat ken iedereen inmiddels en dat doe ik (bijna) dagelijks voor klanten. Zwemtassen met naam is een heel ander ding. Deze zwemtassen kreeg ik gisteren binnen voor de school-zwemmers. Reuze handige duffel met extra handvat op de andere zijde. De namen er op in sportieve amerikaanse letters, et voila! Kinderen zijn er weer laaiend enthousiast over! En dat voor maar 10 euro inclusief de BTW…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s